Blogindlæg

Her finder du blogindlæg af Enhedslistens byrådsmedlemmer i Ringsted – og nogle gange også af gæsteskribenter, vi inviterer til at skrive.

Ankesager – giver borgerne op? – af Jan Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Der er ingen positiv udvikling at spore, når vi ser på tallene for Ringsted på Danmarkskortet over omgørelser på området børnehandicap, Det til trods for, at der er arbejdet intensivt med det. (17. juni 2019)

Styrk indsatsen mod hvidvask, skatteunddragelse, korruption eller bestikkelse – også i Ringsted! – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Konkrete ideer til, hvordan vi får kampen mod hvidvask og bestikkelse ind i kommunens indkøbspolitik. (4. marts 2019)

Afskaf det grimme loft – Af Linda Hansen, folketingskandidat Ø: Fattigrøvene skal have økonomiske pisk, mens de velhavende skal have nedsat arveafgift, skattelettelser og sikres tryghed i deres boliger. Dybt usympatisk, konstaterer Linda Hansen. (11. oktober 2018)

Forældre på Campusskolen: Vi er dybt bekymrede – af Lene Friis, forælder til elev på Campusskolen i Ringsted: Også forældre på Campusskolen er dybt bekymrede over udsigten til at FGU skal rykke ind i Campusskolens lokaler. Enhedslisten har af Lene Friis fået lov at bringe et indlæg til politikerne som blogindlæg her på siderne. (3. september 2018)

En god Forberedende GrundUddannelse – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Ringsted skal have ny forberedende grunduddannelse. (23. august 2018)

Et skridt den rigtige vej – af Jan Vagn Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Et borgerforslag er nået ind i byrådssalen og kan måske være med til at ændre den måde vi tænker jobskabelse på særlige vilkår. (19. juni 2018)

Første maj-tale 2018 – Af Eva Flyvholm. Eva Flyvholm, der er Folketingsmedlem for Enhedslisten, leverede en rigtig god tale ved 1. maj i Ringsted, som vi gengiver her på bloggen. (8. maj 2018)

Vil de reformere reformerne? – af Jan Vagn Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Mange bliver berørt, hvis der ikke kommer restriktioner i kommunernes måde at handle på, når det gælder arbejdsmarked, pension og borgernes retssikkerhed. (27. februar 2018)

Udflytning og fortsat centralicering – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Er udflytning af statslige arbejdspladser den rigtige medicin mod den stigende centralisering? (13. februar 2018)

Enhedslisten vandt et mandat – men mistede stemmer! – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: om konstitueringsaftale uden om Enhedslisten og dårligt politisk håndværk. (7. december 2017)

Når der ikke lyttes – af Jan Vagn Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: om sammenlægningen af de to institutioner Sct. Bendts Børnehave og Børnehuset Toften i en ny institution. (27. november 2017)