Blogindlæg

Her finder du blogindlæg af Enhedslistens byrådsmedlemmer i Ringsted – og nogle gange også af gæsteskribenter, vi inviterer til at skrive.

Styrk indsatsen mod hvidvask, skatteunddragelse, korruption eller bestikkelse – også i Ringsted! – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Konkrete ideer til, hvordan vi får kampen mod hvidvask og bestikkelse ind i kommunens indkøbspolitik. (4. marts 2019)

Afskaf det grimme loft – Af Linda Hansen, folketingskandidat Ø: Fattigrøvene skal have økonomiske pisk, mens de velhavende skal have nedsat arveafgift, skattelettelser og sikres tryghed i deres boliger. Dybt usympatisk, konstaterer Linda Hansen. (11. oktober 2018)

Forældre på Campusskolen: Vi er dybt bekymrede – af Lene Friis, forælder til elev på Campusskolen i Ringsted: Også forældre på Campusskolen er dybt bekymrede over udsigten til at FGU skal rykke ind i Campusskolens lokaler. Enhedslisten har af Lene Friis fået lov at bringe et indlæg til politikerne som blogindlæg her på siderne. (3. september 2018)

En god Forberedende GrundUddannelse – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Ringsted skal have ny forberedende grunduddannelse. (23. august 2018)

Et skridt den rigtige vej – af Jan Vagn Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Et borgerforslag er nået ind i byrådssalen og kan måske være med til at ændre den måde vi tænker jobskabelse på særlige vilkår. (19. juni 2018)

Første maj-tale 2018 – Af Eva Flyvholm. Eva Flyvholm, der er Folketingsmedlem for Enhedslisten, leverede en rigtig god tale ved 1. maj i Ringsted, som vi gengiver her på bloggen. (8. maj 2018)

Vil de reformere reformerne? – af Jan Vagn Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Mange bliver berørt, hvis der ikke kommer restriktioner i kommunernes måde at handle på, når det gælder arbejdsmarked, pension og borgernes retssikkerhed. (27. februar 2018)

Udflytning og fortsat centralicering – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Er udflytning af statslige arbejdspladser den rigtige medicin mod den stigende centralisering? (13. februar 2018)

Enhedslisten vandt et mandat – men mistede stemmer! – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: om konstitueringsaftale uden om Enhedslisten og dårligt politisk håndværk. (7. december 2017)

Når der ikke lyttes – af Jan Vagn Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: om sammenlægningen af de to institutioner Sct. Bendts Børnehave og Børnehuset Toften i en ny institution. (27. november 2017)