Blog

Her finder du blogindlæg af Enhedslistens byrådsmedlemmer i Ringsted – og nogle gange også af gæsteskribenter vi inviterer til at skrive.

Første maj-tale 2018 – Af Eva Flyvholm. Eva Flyvholm, der er Folketingsmedlem for Enhedslisten, leverede en rigtig god tale ved 1. maj i Ringsted, som vi gengiver her på bloggen. (8. maj 2018)

Vil de reformere reformerne? – af Jan Vagn Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Mange bliver berørt, hvis der ikke kommer restriktioner i kommunernes måde at handle på, når det gælder arbejdsmarked, pension og borgernes retssikkerhed. (27. februar 2018)

Udflytning og fortsat centralicering – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: Er udflytning af statslige arbejdspladser den rigtige medicin mod den stigende centralisering? (13. februar 2018)

Enhedslisten vandt et mandat – men mistede stemmer! – af Henrik Kjær, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: om konstitueringsaftale uden om Enhedslisten og dårligt politisk håndværk. (7. december 2017)

Når der ikke lyttes – af Jan Vagn Jakobsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted: om sammenlægningen af de to institutioner Sct. Bendts Børnehave og Børnehuset Toften i en ny institution. (27. november 2017)