Arbejde, livsglæde og socialøkonomi

At være med i et fællesskab er både med til at give mening i livet, styrke de sociale bånd og får positiv betydning for andre mennesker. Gammelkendt viden, som vi nu for alvor kan udvikle ved hjælp af socialøkonomiske virksomheder.

Dette vigtige emne tager Enhedslisten i Ringsted fat på ved et brunchmøde søndag 17 september. Her fortæller Anne Mikkelsen, der er leder af Café Ingeborg i Ringsted, sammen med et par af medarbejderne fra cafeen om, hvordan Café Ingeborg har gjort en forskel for både ældrelivet i Ringsted og for de mennesker, der arbejder på caféen – og som ellers ville være på kanten af eller uden for arbejdsmarkedet.

Finn Sørensen, der er arbejdsmarkedsordfører og kommunalordfører i folketinget for Enhedslisten, fortæller om, hvordan socialøkonomiske virksomheder er med til at skabe et godt liv. Netop arbejde på særlige vilkår er der god brug for, viser en lokal undersøgelse i Ringsted. En socialøkonomisk indsats forankret i kommunerne skaber også positiv værdi her.

Som ved tidligere brunchmøder, Enhedslisten i Ringsted har afholdt, er der mulighed for at købe brunch. At deltage i brunchen koster 40 kr. pr. person. Det er muligt at deltage gratis i mødet, hvis man ikke ønsker brunch. Deltagelse kræver tilmelding uanset om man ønsker brunch eller ej.

Tilmelding skal ske senest fredag den 15. september kl. 12.00 til Ebba Lawaetz, telefon 23 80 11 08 eller mail: [email protected].

Brunchmødet finder sted søndag den 17. september kl. 10.00 til 13.00 i Kulturhuset, Søgade 3A, 4100 Ringsted.