Natur, biodiversitet og vild natur – hvordan står det til?

Enhedslisten i Ringsted holder brunchmøde på søndag 12. september kl. 10-12.

Det bliver med Rasmus Vestergaard Madsen. Rasmus er 30 år gammel og uddannet økologisk landmand og socialpædagog. Han har det sidste halve år været indsuppleret i Folketinget som bl.a natur- og miljøordfører. I den forbindelse har han været med til at lave lovgrundlaget for de kommende 15 naturnationalparker i Danmark, hvor naturen får absolut 1.-prioritet. Biodiversitetskrisen og manglen på plads til fri og vild natur buldrer derud af. Et hastigt voksende antal arter uddør og forsvinder fra kloden. Hvordan det står til og hvad der skal til, kommer Rasmus ind på på i sit oplæg.

Mødet afholdes i Kulturhuset, Søgade 3, Ringsted. Det er muligt at deltage via Zoom. Her kan du deltage gratis, uanset hvor du bor.

Vil du deltage i brunch i Kulturhuset, koster det 40 kr., der senere opkræves via MobilePay.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til ebba.lawaetz@gmail.com. Husk at skrive, om du helst vil deltage i Kulturhuset (og med eller uden brunch) eller via Zoom. Er der ikke flere pladser i Kulturhuset, overføres din tilmelding til Zoom. Det er altså “først til mølle-princip”. Sidste frist for tilmelding er fredag 10. september kl. 12.

SØNDAG 12. SEPTEMBER KL. 10-12 I KULTURHUSET, SØGADE 3, 4100 RINGSTED