AFLYST: Brunchmøde om sundhedsreform

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24/03/2019
10:00 - 12:00

Lokation
Kulturhus i Ringsted

Kategori Ingen Kategori


BEMÆÆRK VENLLIGST: ENHEDSLISTEN I RINGSTEDS annoncerede Brunchmøde om sundhedsreformen i morgen søndag er aflyst grundet meget få tilmeldinger.
Vi vil senere gennemføre et tilsvarende møde, da vi tror at det er et emne, der kommer til at interessere mange når debatten rigtigt kommer i gang. Vi bringer mere på både vores hjemmeside og sociale medier, når der er arrangeret et nyt møde.
Vi beklager ulejligheden.

Regeringens udspil til sundhedsreform er lagt stort op og skulle sikre regeringen en platform frem til det senere folketingsvalg. Men det er gået anderledes. Den centralisering som regeringen lægger op til, sammen med det øgede bureaukrati, der også ligger i regeringens forslag, møder stor modstand.
Også Enhedslisten vil gerne sætte lys på forslaget til centralisering af sundhedsvæsenet. Derfor sætter vi emnet på dagsordenen på et
Brunchmøde Søndag den 24. marts kl. 10 – 12 i Kulturhuset i Søgade i Ringsted. Her vil Bruno Jerup, medlem af Regionsrådet for Enhedslisten, lægge op til debat om sundhedsreformen.
Det er gratis at deltage i selve mødet, men ønsker man at spise brunch, koster det 30,- kr. Brunch kræver enten tilmelding til Ebba Lawaetz på mail ebba.lawaetz@gmail.com, SMS til 2380 1108 ELLER at du indbetaler beløbet på MobilePay 93 251. Tilmelding senest torsdag 21. marts.